Plătește în 2 rate abonamentele de 6 sau de 12 luni.

Cariere

Despre city wellness

     City Wellness este, probabil, cel mai important centru de Fitness & Spa din oraș. Centrul este dotat cu aparatură de ultimă generație, astfel că se potrivește atât celor care își doresc să se relaxeze și să facă sport la un nivel mai lejer, cât și celor care doresc un nivel de performanță.
     La baza poveștii noastre stă dorința de a crea unul dintre cele mai importante centre din oraș pentru antrenament și relaxare, care să fie la dispoziția ta în fiecare zi.
     În ceea ce privește personalul City Wellness, toți membrii echipei noastre au calificările și rigurozitatea necesară pentru ca experiența ta la noi să fie minunată de fiecare dată, fie că vrei să te antrenezi la sala de fitness, fie că vrei să te relaxezi la saună sau la masaj.

Ai vreo întrebare?
contactează-ne

cariere

personal curățenie

Ne place să lucrăm în echipă și să ne ajutăm reciproc, așa că procesul de curățenie este organizat pe etape și ținând cont de spații bine definite: sala de fitness sau altele, piscina etc. Folosim cele mai bune produse de curățenie, iar mediul de lucru este călduros și primitor. Intră și tu în echipa City Wellness! Contactează-ne pentru mai multe informații.

Prima bogăție este sănătatea.

-RALPH WALDO EMERSON-
Vreau să fiu sănătos

Urmărește-ne pe Social Media.

Fii la curent cu noutățile noastre!

Înscrie-te la newsletter pentru noutăți și promoții!